BATONIKI OWSIANE

Składniki:

  •  3 szklanki płatków owsianych górskich
  •  4 banany (ja miałam niezbyt duże)
  •  2 jajka
  •  trochę miodu (opcjonalnie)
  •  dodatki ( słonecznik, płatki migdałowe, orzechy włoskie i laskowe, żurawina, rodzynki)

Przygotowanie:

Wymieszać wszystkie składniki, nałożyć masę na blaszkę formując, ozdobić u góry dodatkami. Wkładamy do nagrzanego pieca (160 stopni) na ok 30-35 min. Wyciągamy, kroimy ciasto na batoniki.

Smacznego!

Share Button

Zostaw komentarz

Zostaw komentarz

One thought on “BATONIKI OWSIANE

  • 14 maja 2017 at 10:08
    Permalink

    You really make it seem so easy along with your presentation but I find this matter to
    be actually one thing which I believe I might by no means understand.
    It seems too complex and very wide for me. I’m having a look ahead to your next submit,
    I’ll attempt to get the hang of it!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.