Gotując bawię się, eksperymentuje, tworzę. Łącze różne smaki z klasycznymi potrawami, szukam ciągle nowych alternatyw. Moja kuchnia jest efektem połączenia kreatywności, pasji i wiedzy w równych proporcjach. Tam odkrywam siebie, moje dania wyrażają mnie- są odzwierciedleniem emocji, które we mnie siedzą. Gotuję używając zdrowych i pełnowartościowych produktów.

Twórcza, precyzyjna praca i skupienie na detalach to dla mnie niezwykle odstresowujące i satysfakcjonujące zajęcie. Przy układaniu kompozycji staram się bazować na intuicji.  Uwielbiam układać, przestawiać elementy, chwytać ulotne kadry.

Zawodowo jest nauczycielem, pedagogiem specjalnym. Uczę w szkole podstawowej, gimnazjum oraz szkołach policealnych. W 2014 roku wydałam książkę „Papierowy Smok” wspomagającą edukację języka migowego dla dzieci niesłyszących. Nakład trafił do szkół i placówek edukacyjnych rozchodząc się w kilka miesięcy, 
a ogólnopolskie media podchwyciły temat innowacyjności książki nagłaśniając trochę zarówno moje dzieło, 
jak i problematykę nauczania głuchych.

No i oczywiście kocham jeść pyszne rzeczy!

Aaaa i lubię też kawę i jestem nałogową fanką Netflixa.

Chętnie podejmę współpracę w formie:

  • przygotowania portaw z lokowaniem produktu,
  • testowania i recenzjowania produktów spożywczych oraz sprzętu kuchennego,
  • uczestnictwa i sporządzania relacji/ fotorelacji z wydarzeń kulinarnych oraz warsztatów,
  • prowadzenia warsztatów kulinarnych,
  • wykonywanie zdjęć kulinarnych na zlecenie,
  • organizacji konkursu lub pełnienie funkcji jurora,
  • zamieszczanie reklam na blogu jak i w social media.

Jestem również otwarta na inne ciekawe propozycję współpracy. 
Proszę pisać na zanetta.bartoszek@gmail.com lub sokzycia@gmail.com

.

Współpracowałam m.in. z: 

  • Protein Gusto, 
  • Primavika,
  • Ambition,
  • Netto, 
  • Lidl, 
  • Łowicz,
  • Ogródek Dziadunia, 
  • Woll, 
  • Healthy Box, 
  • Panul