Gotując bawię się, eksperymentuje, tworzę. Łącze różne smaki z klasycznymi potrawami, szukam ciągle nowych alternatyw. Moja kuchnia jest efektem połączenia kreatywności, pasji i wiedzy w równych proporcjach. Tam odkrywam siebie, moje dania wyrażają mnie- są odzwierciedleniem emocji, które we mnie siedzą. Gotuję używając zdrowych i pełnowartościowych produktów.
Twórcza, precyzyjna praca i skupienie na detalach to dla mnie niezwykle odstresowujące i satysfakcjonujące zajęcie. Przy układaniu kompozycji staram się bazować na intuicji. Uwielbiam układać, przestawiać elementy, chwytać ulotne kadry.
Zawodowo jest nauczycielem, pedagogiem specjalnym. Uczę w szkole podstawowej, gimnazjum oraz szkołach policealnych. W 2014 roku wydałam książkę „Papierowy Smok” wspomagającą edukację języka migowego dla dzieci niesłyszących. Nakład trafił do szkół i placówek edukacyjnych rozchodząc się w kilka miesięcy,
a ogólnopolskie media podchwyciły temat innowacyjności książki nagłaśniając trochę zarówno moje dzieło,
jak i problematykę nauczania głuchych.
No i oczywiście kocham jeść pyszne rzeczy!
Aaaa i lubię też kawę i jestem nałogową fanką Netflixa.
Chętnie podejmę współpracę w formie:
- przygotowania portaw z lokowaniem produktu,
- testowania i recenzjowania produktów spożywczych oraz sprzętu kuchennego,
- uczestnictwa i sporządzania relacji/ fotorelacji z wydarzeń kulinarnych oraz warsztatów,
- prowadzenia warsztatów kulinarnych,
- wykonywanie zdjęć kulinarnych na zlecenie,
- organizacji konkursu lub pełnienie funkcji jurora,
- zamieszczanie reklam na blogu jak i w social media.
Jestem również otwarta na inne ciekawe propozycję współpracy.
Proszę pisać na zanetta.bartoszek@gmail.com lub sokzycia@gmail.com
.
Współpracowałam m.in. z:
- Protein Gusto,
- Primavika,
- Ambition,
- Netto,
- Lidl,
- Łowicz,
- Ogródek Dziadunia,
- Woll,
- Healthy Box,
- Panul