Fasolę odsączamy i blendujemy na jednolitą masę z resztą składników. Mieszankę przelewamy do sylikonowej formy ( lub zwykłej wyłożonej papierem do pieczenia). Wstawiamy do nagrzanego do 180ºC piekarnika i pieczemy 30min. Po upieczeniu odstawiamy ciasto do ostygnięcia. Polewamy czekoladą ( rozpuszczoną w kąpieli wodnej, można dodać troszkę mleka, aby czekolada była bardziej płynna) i posypać wiórkami kokosowym (lub innymi dodatkami np. zmielonymi orzechami) całość (8 kawałków) 1233,55kcal B: 58,34g T: 67,03g W:113,11gBROWNIE Z CZERWONEJ FASOLI
Składniki
Sposób przygotowania
Makroskładniki
Wskazówki/ Dodatkowe informacje
BROWNIE Z CZERWONEJ FASOLI

1
2
3
4
5
154,16
Kalorie
14,13g
Węglowodany
8,37g
Tłuszcz
7,29g
Błonnik
Brak komentarzy